torstai 13. huhtikuuta 2017

After Shave Balmia meikin alle?


Tämä ei sinänsä ole enää mikään uutinen, mutta veikkaan että silti siellä on vielä joku kuka ei tästä tiedä. Kuvassa komeilee Nivea MEN Sensitive After Shave Balm, joka on siis miehille tarkoitettu parranajon jälkeen käytettävä rauhoittava ihoemulsio. Sain tämän pullon maaliskuun Bette Boxista ja lupasin silloin jo, että palaan tähän hämmentävään tuotteeseen oman postauksen kanssa.

Varmaan yli pari vuotta sitten jo meikkiguru Nikkietutorials vinkkasi tästä tuotteesta omalla Youtube-kanavallaan ja meikkaajat sekosivat ympäri maailman. Moni on ottanut tämän omakseen meikkirutiinien kanssa, mutta on myös niitä ketkä eivät ole löytäneet tästä mitään ihmeellistä.

Tämän tarkoitus meille naisille on siis käyttää tätä meikinalusvoiteena eli primerinä. Tämä on alkoholiton ja ihoa rauhoittava tuote, joka vähentää mm. punoitusta sekä supistaa huokosia. Tämä myös kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta kiillottoman sekä tasaisen. Emmekös me kaipaa juuri sellaista fiilistä meikkivoiteen alle? Kun iho on kosteutettu, rauhoitettu, supistettu ja kiilloton, meikkipohja pysyy paikoillaan kuin tatti.Mä olen avoin kokeilemaan kaikkea mikä liittyy kosmetiikkaan, joten riemusta kiljuen lähdin tätäkin levittämään kasvoilleni. Tuote on emulsiomaista ja aika juoksevaa ja siksi sitä on vähän haastavaa ensin alkuun annostella sopiva määrä. Etenkin kun pullon suuaukko on mallia hölvä eli sitähän tulee sieltä mielin määrin, kuha vaan jaksaa kaataa. Pieni nurina myös lasipullosta. Pelkään aina, että tiputan pullon ja sitten on lattiakin primeröitynä. Onko muka miehet jotenkin näppärämpiä sormistaan vai miten niille on uskallettu valmistaa lasinen pullo käyttöön? Noh, hur som helst, nämähän ovat vain ulkomusiikillisia asioita.

Tuote on tuoksultaan miehistä, mutta aika miedosti tuoksuvaa ylipäätään. Itseäni tämä tuoksu ei tosiaan haittaa eikä häiritse. Emulsio imeytyy ihoon tosi nopsaan ja jättää jälkeensä erittäin miellyttävän tunteen. Ihon pinta on tasaisempi, kosteutettu ja rauhallinen. Meikkivoide levittyy tämän päälle kuin unelma ja lopputulos on kyllä kaikkien aikojen tasaisin.

After Shave Balm pitää meikin superkauniina erittäin pitkään eikä meikkipohja lähde liikkumaan mihinkään ennen aikojaan.


Luulenpa, että pitäydyn tässä jatkossakin. Monet primereiksi tarkoitetut primerit ovat usein hyvin silikonisia ja alkavat pahimmassa tapauksessa rullaantua iholla kun meikkivoide osuu niiden kanssa yhteen. Lisäksi oman ikäiseni iho kaipaa kosteutusta meikkivoiteen alle, jotta meikkivoide ei ala kasaantua ikävästi juonteisiin ja ryppyihin. Itse suosin peittävää meikkipohjaa, joten sen alle tämä on mitä loistavin primer. Meikkipohja pysyy siistinä ja kauniina ja iho näyttää hyvältä.

Pullossa riittää tavaraa 100 ml:n edestä ja hintaa on alle 8 euroa. Tätä tuotetta löytyy taatusti helposti, sillä Nivea on tuttu markettimerkki. Suosittelen tätä ehdottomasti minun kanssani saman ikäisille meikkaajille, mutta toki myös nuoremmille kenellä on kosteusköyhä iho. Se, että tämä on miesten tuote ei tee tästä mitenkään omituista käyttää. Itseäni ei ainakaan moinen juttu häiritse mitenkään. Tämä toimii erinomaisesti meikinalusvoiteena ja ihan sama vaikka pullon kyljessä lukee MEN.


Tässä esimerkkikuva meikistäni jonka alla on Nivea After Shave Balm. Meikki on tätä kuvaa ottaessa ollut kasvoilla jo muutaman tunnin ja edelleen se on ihan freesin oloinen. Ja paikoillaan.

Iso peukku siis tälle ja kiitokset Nikkielle kun joskus aikoinaan hoksasi koettaa tämmöistä tuotetta meikkinsä alle. Juuri tällaiset hauskat niksit ovat minun mieleeni; jokin muuksi tarkoitettu tuote toimiikin erinoimaisesti täysin erilaisessa hommassa. Bravo!

Joko sinä olet testannut tämän voimaa?

Nivea After Shave Balm saatu Bette Boxista.

4 kommenttia:

 1. Minä lahjoitin tämän tuotteen miehelleni, en oikein tykännyt tästä - tai tuoksu oli omaan nenääni turhan miehinen, mikä oli suurin syy, etten innostunut tätä käyttämään :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että tuoksu on miehinen, mutta omaan nenääni se haihtuu nopsaan :)

   Poista
 2. Voisin hyvin kokeilla, mutta tuoksu vähän pelottaa, Nivean tuoksumaailma kun ei omaan nokkaan ole se paras. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuoksu haihtui nopeasti pois nenästä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)